ELO Arukülas

23.-24. märtsil osalesid Viluste ELO klubi liikmed noorteühendus ELO pealinnapäeval  Tallinnas. Külastasime Tallina Loodusmuuseumi, kus tegime põneva virtuaalreaalse matka meie maa tekkimisest tänapäevani. Rändasime ürgookeani sügavuses koos esimeste elusolenditega, ronisime maapinnale koos esimeste maismaaloomadega, lendasime taevaavarustes ja sumpasime ürgmetsades. Oli väga põnev, natuke hirmus ja närvekõditav seiklus. Seejärel oli aeg lõunapausiks Solarises. Kõhud täis oli tore Vabaduse väljakul elamusgolfi mängida. Kui rada läbitud, ootas meid taas põnev seiklus Energia Avastuskeskuses. Nägime oma silmaga välgu tekkimist ja saime kosmosekapslis kogeda kosmoselaeva starti, lamada naeltel, tekitasime ja kuulasime erinevaid helisid, vaatasime filmi päikesesüsteemist ja uudistasime veel igasuguseid põnevaid väljapanekuid. Ööbima sõitsime Arukülla, kus järgnes Tark mees taskus koolitus. Aruküla elokad olid ette valmistanud toreda ja õpetliku programmi. Osalesime erinevates töötubades, tantsisime zumbat, tegime filmiklippe ELO juubeliks, osalesime meeskonnamängus ja väga toredas meelelahutussaates “Me armastame ELO-t”

Veetsime kaks meeleolukat, toredat ja tarkusi täis päeva koos vabariigi elokatega.

Peagi kohtume taas ja seda juba mais reisil Hiiumaale.
Pildid Arukülast

Õp. Esta Sokman